Aktiviteter der møder eleverne

Et frirum fra hæmninger og bekymringer

Hvorfor:

 • Påvirker positivt trivslen i klassen, på årgangen og i skolen.
 • Giver eleverne et frirum fra hæmninger og øger selvværd, mod og handlekraft.
 • Skaber en unik fælles boble, grundet kombinationen af høretelefoner med god musik, sikker vejledning og underholdning.
 • Giver lærerne rum til at observere og tage en pause fra aktiv undervisning.

Hvordan:

Vi står for det hele og imødekommer jeres ønske om eventuelt tema eller fokus i forbindelse med idrætstimen, idrætsdagen, temaugen eller andet.

Vi kan lave aktivitet på fodboldbanen, i hallen, i kantinen eller rykke borde og stole i klassen lidt ud til siden. Det er ligetil og kræver ingen strøm eller et specielt tilpasset rum.

Det kan være en aktivitet for klassen, for årgangen eller hele skolen.

Hvor meget:

2.100 DKK 

Inkluderer:

 • Alt udstyr
 • 30 høretelefoner
 • Undervisning op til 60 min

60 DKK pr. deltager herudover.
-15 % ved 100+ deltagere.

“ Man kan bare slå sig løs og have det megafedt, uden at tænke over hvad de andre tænker.”  

Elev, 7. klasse

NMOVE’s aktiviteter møder eleverne lige der hvor de er!

NMOVE giver eleverne det frirum fra hæmninger og bekymringer som står i vejen for den fuldstændige overgivelse til musikken og dansen.

NMOVE’s kombinationen af høretelefoner med god og velkendt musik, vejledning og underholdning fra instruktøren skaber en helt unik boble at være sammen i.

Det er let at komme i gang, og kræver ingen strøm eller et specielt tilpasset rum. I sørger for eleverne og resten står vi for. Vi kan lave aktivitet på fodboldbanen, i hallen, i kantinen eller rykke borde og stole i klassen lidt ud til siden – så er vi i gang!

Træning og aktiviteter

Hvad gør NMOVE?


Vores træning og aktiviteter handler om bevægelse til glad og tidsrelevant musik. Konceptet er enkelt: på med Silent FIT høretelefonerne, og så følger alle eleverne med i dansen, bevægelserne og træningen. 

Eleverne kan høre musikken, de klare instruktioner og ikke mindst sjove input fra instruktøren, der giver smil på læben og godt humør – men eleverne kan ikke selv tale tilbage. Det skaber et sundt fokus på det der foregår i ørene, i stedet for at skulle bruge for meget energi på det der foregår rundt om en. 

Sammen træner, danser og bevæger vi os til musikken. Det er sjovt og giver alle deltagere en følelse af fællesskab og sammenhold. Og så er der plads til masser af grin undervejs. 

Træningen styres af Naja Klærke Lindberg, der er stifter af NMOVE. Hun er cand.scient. i idræt og sundhed, og har i mange år undervist i motion og bevægelse i mange forskellige sammenhænge. Hendes signatur er glad motion og god energi, hvor hun fører an og skaber et rum, hvor alle føler sig trygge og godt tilpas, uanset køn, form og figur! Der er ikke noget, der hedder rigtigt og forkert. Det handler om at være med, have det sjovt, få pulsen op, bevæge sig sammen til musikken og skabe den helt rigtige følelse af samvær og fællesskab. 

Det er sjovt og giver alle eleverne en følelse af fællesskab og sammenhold

 

Eleverne følger med i dansen, bevægelserne og træningen

Træningen kan foregå hvor som helst

Man kan bare slå sig løs og have det megafedt, uden at tænke over hvad de andre tænker. Alle smiler jo og har en fest
“Det er så sjovt at være sammen på den her måde, når alle hører det samme musik i høretelefoner. Så er det ligesom at feste sammen og det er ret fedt at gøre i skoletiden, mens man får dyrket idræt. Det er jo sygt hårdt også.” 
”Det var pissefedt – det var varmt!”

Hvorfor er det relevant for skoler?

Elevernes tilbagemeldinger siger det kort og godt.

En ”Dans For Sjov”-aktivitet i NMOVE er bygget op på en måde så den skaber et frirum, hvor eleverne kan slå sig løs uden at skulle bekymre sig om hvad de andre tænker.
Høretelefonerne er med til at skabe dette frirum og sessionen er nøje planlagt og gennemtænkt, så alle kan føle sig helt trygge på dansegulvet.

Det er vigtigt for unge at bevæge sig, og dans er en fantastisk bevægelsesform, da den udfordrer vores koordination, koncentration og kondition på samme tid. De mentale gevinster er ligeledes mange ved frigørelse af glædeshormoner i hjernen og løft af selvværdsfølelsen. Ligeledes er eksperter enige i, at dans som motionsform styrker indlæringsevnen og giver fornyet energi.

Og børn og unge danser! Selvom det ofte er den sportsgren i skolen de fleste helst viger udenom, mødes de alligevel på dansegulvet i klubben, til skolefesten eller i byen når musikken spiller. Her er der nemlig ingen regler, og man kan være med sig selv og vennerne som man vil.

En session med NMOVE bygget op som en fest, så alle kan og vil være med, med indlæringen og de gavnlige effekter det medfører helt af sig selv.

Denne form for aktivitet går også til kamp mod ensomhed, angst og lavt selvværd. Rigtig mange elever melder efter en NMOVE session tilbage at de kunne meget mere end de troede de kunne – og hvor fedt det var at være sammen med de andre på denne anderledes måde.

Hvorfor vælge NMOVE?

For lærerne i en presset hverdag med elever, logistik, pladsmangel og opfyldelse af bekendtgørelsernes krav, kan dette være netop det som rusker op i tingene og giver et tiltrængt break.

En NMOVE session kan også fungere som en ekskursion eller ud-af-huset begivenhed, I bestemmer lokation, og NMOVE møder op på stranden, på pladsen eller til parkour i p-kælderen! Træningen kan foregå hvor som helst, lad os sammen finde den rette løsning for jer.

Hvordan starter vi?

I kontakter NMOVE med jeres spørgsmål vedr. event og vi rådgiver hvordan træningen bedst gennemføres ud fra en række parametre:

 • hvor skal træningen foregå – indenfor/udenfor, er der pladsmæssige restriktioner mm.
 • hvornår skal det foregå
 • i hvilken sammenhæng – hvad går forud og kommer bagefter
 • hvor længe skal det vare
 • I modtager tilbud og godkender hvis alt er som det skal være

Herefter sørger NMOVE for planlægning, valg af musik, sammensætning af træningen og medbringer alt udstyr på dagen, inkl. batteridrevne Silent FIT høretelefoner til alle.

Ja tak

Vil I vide mere, eller har I konkrete ønsker for en aktivitet på jeres skole, kan NMOVE træffes på +45 30 13 41 45 eller naja@nmove.dk

Liste over skole/gymnasier hvor jeg har afholdt NMOVE sessioner:

Virum Gymnasium
Gl. Hellerup Gymnasium
Frederiksborg Gymnasium
Korsager skole
Allerslev skole
IHS –Idrætshøjskolen i Sønderborg
Vejle idrætshøjskole
Lindenborg Efterskole
Tårnby Gymnasium
Christianshavn Gymnasium
Falkonergårdens gymnasium
Frederiksberg Gymnasium
Øregård Gymnasium