Det siger folk

Lisbeth Ladegaard Jørgensen

IDRÆTSKONSULENT I VIBORG KOMMUNE 

Det har været en kæmpe fornøjelse at samarbejde med Naja. Alt fra booking, planlægning og afvikling af vores arrangement er forløbet yderst professionelt og meget hurtigt! Naja formåede med kæmpe engagement, godt humør og overskud at differentiere undervisningen og skabe en fest for alle deltagere til vores motionsdag i Viborg. Som kommune har vi været enormt glade for samarbejdet – vi videregiver hermed de varmeste anbefalinger. 

Charlotte Jensen

INSTRUKTØR OG DELTAGER TIL NMOVE DANCE & WORKOUT

Tak for dig som inspirationskilde. Det er ikke så tit jeg møder et menneske der kan få mig helt op og ringe – fylde en med positivitet og glæde – og blive så bekræftet i at det man selv gør, er det helt rigtige. Du er jo fuldstændig fantastisk – som trold i en æske (ment meget positivt) hopper du nærmest fysisk ind i ens sfære – og får en til at smile, grine og danse rundt (og jeg er ikke engang en dansemus) Så tak for DIG!

Lasse Petersen

LÆRER, KORSAGER SKOLE

Korsager Skole sender et stort tak til dig, Naja for et særdeles godt samarbejde igen igen. Din connection med de unge mennesker har været helt i top og du leverer varen. Du har en fantastisk energi og gåpåmod og det smitter. Fem ud af fem stjernerne herfra og en forhåbning om et fremtidigt samarbejde.

Lotte Colberg Olsen

LEDELSESKONSULENT VED DANSKE FYSIOTERAPEUTER

“Naja gav os en forrygende start på Danske Fysioterapeuters ejerlederkonference, hvor hun fik os alle med på en frisk energi-session med høretelefoner på. På få minutter skabte hun glæde, grin og fællesskab blandt deltagerne – en god bølge som vi red på resten af dagen. TAK!

SJOV

ENERGI

SAMMEN

Kontakt

nmove
v/ Naja Klærke Lindberg
Dyssegårdsvej 7
4320 Lejre

CVR 37992658

T: 30 13 41 45
Mail: naja@nmove.dk

Følg os på