OM
nmove

NMOVE er smil på læben og højt humør

Det er en følelse af glæde, af at slippe kroppen fri og lade musikken vise vej.
Det er fællesskab og livsglæde. Det er dans og bevægelse for sjov.

Om Naja Klærke Lindberg

Efter mange år i fitnessbranchen er jeg i dag selvstændig underviser. Under navnet NMOVE har jeg etableret mig som professionel underviser i dans og fitness. Jeg tilbyder alt inden for danseundervisning inklusive facilitering og planlægning – men mest af alt tilbyder jeg gode oplevelser til mennesker i et fællesskab, der bygger på musik og glæde ved at bevæge sig.

Jeg har hjertet med i alt, jeg gør. Det er glæden ved fællesskabet, musikken og humoren, der driver mig, og jeg kan ganske enkelt ikke lade være.

 

Jeg oplever igen og igen, at musikken og dansen nedbryder barrierer, grænser – både mentalt og fysisk – og etablerer fællesskaber, jeg ikke oplever andre steder.
Min undervisning er tilrettelagt, så alle kan være med. Det kræver ikke andet end et åbent sind og en smule plads. Der er ikke noget, der hedder rigtigt og forkert – det handler om at være med og have det sjovt. Dans som træningsform er let at tilpasse til individuelle behov og hensyn, og jeg lægger vægt på at deltagerne både får bevæget og styrket hele kroppen, får pulsen op hvis det ønskes, og går derfra i godt humør.

Min baggrund

• Uddannet kandidat i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet

• Mangeårig holdinstruktør mv. i både fitnesskæder og hos virksomheder som Mærsk og Novo Nordisk.

• Landsinstruktør ved DGI Fitness & Aerobic

• Underviser ved Club La Santa Academy

• Tidligere uddanner og markedsansvarlig hos Les Mills International

• Medstifter af lydkonceptet Silent FIT